Cel mai tânăr șef de instituție publică desconcentrate din județ

Ionuț Vartic – șeful Gărzii Financiare

Ionuț Vartic, cel mai tânăr șef de servicii publice des-concentrate, a fost instalat, ieri, în funcția de comi-sar-șef al Secției Suceava a Gărzii Financiare. Dl Vartic, în vârstă de 30 de ani, îl înlocuiește în funcție pe Dumitru Buta, care recent a renunțat, prin demisie, la fotoliul pe care îl ocupa. Instalarea s-a făcut în prezența prefectului Orest Onofrei, proaspătul comisar-șef ținând să îi asigure pe toți agenții economici din județ că vor avea un aliat în persoana domniei sale, doar în măsura în care aceștia se vor dovedi contribuabili onești și de bună credință.
 

Ionuț Vartic

Totodată, Ionuț Vartic s-a declarat un dușman înverșunat al celor care vor ocoli intenționat legea, „pentru a se îmbogăți în dauna celorlalți”. Șeful Secției Suceava a Gărzii Financiare a menționat că, în demersurile sale, nu va ține cont de domeniul în care activează firmele și nici de apartenența politică a administratorilor acestora. Dl Vartic a subliniat că va găsi oricând un sprijin la expe-rimentații Dumitru Buta, predecesorul său, și comisarul-șef adjunct Vasile Rîmbu. Ionuț Vartic, care a lucrat în sistem, la Garda Financiară și Direcția de Finanțe, a încheiat precizând că va apela, de asemenea, la ajutorul pre-sei și tuturor celor care sunt interesați în combaterea fenomenului de evaziune fiscală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: