Dublu-mixt, prind în flagrant, la miez de noapte

> O domnișoară din Fântânele și un tânăr din Fălticeni au format un… cuplu de hoți pentru a da atacul în Suceava O domnișoară din comuna Fântânele, A. Andreea Iuliana, de 20 de ani, s-a înhăitat cu un individ de teapa ei, B. Vasile Bogdan, de 23 de ani, din municipiul Fălticeni, și au… pus de un furt de multe milioane, în municipiul Suceava. Ținta celor doi a fost un chioșc, în care au pătruns, în toiul nopții, pe la ora 1, furând bani și mai multe produse, toate în valoare de circa 40 de milioane de lei. Totul a decurs cum au plănuit ei, până la un moment… Mai precis, până la plecare. Atunci, pe capul celor doi a căzut ghinionul. Când să-și care sarsanalele, deși se credeau în siguranță, au fost prinși.
 

După ce au fost interogați și au dat declarații detaliate asupra faptei comise, celor doi li s-a lăsat timp de… gândire. Verificările continuă cu ei în libertate, dar polițiștii își pun multe întrebări. Mai ales că, în ultima perioadă, pe raza municipiului Suceava și în alte localități din județ s-au comis diverse asemenea spar-geri (inclusiv de chioșcuri), iar autorii încă nu au fost depistați. Și nu-i exclus ca pe-rechea respectivă să știe câte ceva și despre alte asemenea fărădelegi nocturne.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: