Prefectul nu permite

Prefectul Orest Onofrei a declarat, ieri, că va sesiza Poliția și Parchetul în cazul directorului demisionar al Sucursalei Suceava a Autorității Rutiere Române, dl George Petrescu, pentru uzurpare de calități oficiale, arătând că acesta, deși a demisionat și este în concediu, continuă să conducă unitatea și să semneze documente oficiale.
 

Domnul Onofrei a declarat, într-o conferință de presă, că dl George Petrescu, în condițiile menționate, continuă să vină la serviciu, să-și exercite prerogativele manageriale și chiar a con-vocat o ședință cu toți angajații. „L-am avertizat pe înlocuitorul lui George Petres-cu că fostul director este într-o poziție infracțională. Dacă până acum i s-a permis să aibă un astfel de comportament, eu nu-i permit”, a spus prefectul. El a precizat că orice document semnat de domnul Petrescu, din momentul în care a intrat în concediu și și-a depus demi-sia din funcție, este ilegal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: