Monden

> Nici un regret. Ellen Barkin (50 ani) a declarat că nu va mai apărea vreodată complet dezbrăcată într-un film. Actrița admite că nu mai arată ca în tinerețe și, pe lângă aceasta, ar avea de furcă cu familia. „În primul rând, co-piii mei nu ar mai vorbi cu mine, sunt sigură. Nici soțul meu nu cred că ar fi prea fe-ricit, dacă mă gândesc bine… Chiar și dacă aș fi singură, fără soț și copiii, n-aș mai face așa ceva, pentru că nu mai am 20 de ani. Nici nu am prea mari regrete. Dacă n-aș fi făcut așa ceva, aș fi regretat, poate. Așa, știu cum e și n-am ce regreta”. Barkin spune că nu are însă nici o problemă să apară într-un costum de baie cât mai sumar, la mare. „Dar o rochie scurtă, deasupra genunchilor, n-o să mai vedeți pe mine”!
 

> Aproape, la nevoie! Atunci când a auzit că va primi o stea la Bulevardul Celebrităților de la Hollywood, Sandra Bullock a avut o singură pretenție: să fie lângă cea a lui Keanu Reeves. Actrița (40 ani) a primit steaua cu câteva zile în urmă și a și explicat de ce și-a dorit ca fostul ei partener din filmul Speed să-i fie aproape: „Keanu mi-a promis că întotdeauna va fi aproape de mine, la nevoie”. Cei doi se vor întâlni din nou, în curând, într-un film romantic – Il Mare. > Kim Catrall (47 ani) se simte minunat în compa-nia noului ei iubit, mai tânăr decât ea cu 20 de ani, dar spu-ne că n-are de gând să se mai căsătorească vreodată. Starul din Totul despre sex l-a cu-noscut pe bucătarul-șef Alan Wise în Canada, anul trecut, pe când actrița filma Ice Princess. Este prima sa relație, du-pă ce s-a despărțit, în 2003, de cel de-al treilea soț al său, Mark Levinson. „Avem o re-lație minunată, pentru că nu suntem deloc posesivi unul cu celălalt. Să fim serioși, am 48 de ani; la vârsta asta nu mai ai astfel de porniri. Nu-mi do-resc nici să mă căsătoresc, nici să am copii, nici să stau seara liniștită, în fața tele-vizorului. Sunt mulțumită de ceea ce am acum și nu am alte pretenții de la viață”. > Brooke Shields (39 ani) a mărturisit că, după ce a născut-o pe Rowan, în 2003, s-a gândit la sinucidere. În-tr-o carte în care s-a referit pe larg la depresia pe care a sufe-rit-o după naștere, Brooke re-cunoaște că, la acea vreme, ve-nirea pe lume a fetiței n-a fost un eveniment prea fericit. „Nu simțeam deloc bucuria de a fi mamă. Treceam prin tot felul de stări, care mai de care mai cumplită. Credeam că nu voi reuși să trec peste ele și m-am gândit de multe ori la sinu-cidere”. Acum, că a depășit aceste momente, Brooke spu-ne că-și mai dorește copii. „Nici o bucurie nu e mai mare pe lume, nimic nu sună mai frumos ca râsul unui copil”, spune starul din Laguna al-bastră. > De nevoie. Se pare că Whitney Houston nu s-a inter-nat de bună voie în clinica de dezintoxicare. Cântăreața, că-sătorită cu Bobby Brown, pă-rea că nu mai are probleme cu drogurile, de aceea vestea că s-a internat în clinică i-a luat pe mulți prin surprindere. Acum câteva zile s-a aflat însă că, de fapt, Whitney a fost ne-voită să se supună unui ordin emis de un tribunal din Georgia. „Politica noastră este să nu punem în situații jenante persoanele care trebuie să se supună unor astfel de ordine. Doamna Houston a fost înso-țită de un ofițer care era îmbră-cat civil și transportată cu o mașină ce nu avea nici un fel de însemne oficiale. Ne mi-răm că, totuși, presa a a-flat…”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: