Din lipsă de ocupație, alarme false

> Au fost identificați încă doi „glumeți” din seria amatorilor de alarme false cu bombă Polițiștii de la Biroul arme, explozivi, substanțe toxice „culeg” încă autori de alarme false cu bombă, lansate pe serviciul telefonic de urgență 112. Este vorba, de data aceasta, de două persoane care au sunat pe data de 20 februarie, acestea fiind convinse că nu vor fi identificate. La ora 14,25, un necunoscut a sunat la 112 de pe un telefon cu cartelă, anunțând „bombă în sediu Fălticeni”, un text de o rară „finețe” intelectuală, trebuie să recunoaștem.
 

Polițiștii n-au stat să facă mult analiza gramaticală și să caute sensul apelului și au identificat „glumețul” în persoana lui Otto Cristian Neuburger, de 27 de ani, din Gura Humorului. Cu excepția apelurilor false, individul nu are ocupație și, până la acestea, nici antecedente penale. La ora 15.45, a sunat la 112, tot de la un telefon mobil cu car-elă, un glas ce anunța „bombă în școala Cajvana”. A fost i-dentificat și acesta ca fiind Vasile C., de 17 ani, din Cajvana și acesta individ fără ocupație. Pentru ambele persoane s-au întocmit dosare penale conform art. 38 din Legea 538, urmând ca mai departe să se ocupe de acestea procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: