Omul de afaceri câmpulungean a fost ales președinte în cadrul Conferinței organizației municipale a PSD

Mihai Vranău a revenit la conducerea PSD Câmpulung Moldovenesc

Omul de afaceri câmpulungean Mihai Vranău este noul președinte ales al Organizației Municipale PSD Câmpulung Moldovenesc. Alegerea sa a avut loc în mod democratic și perfect transparent în cadrul Conferinței organizației municipale PSD Câmpulung Moldovenesc, eveniment la care au participat 107 delegați și care s-a desfășurat pe 30 martie a.c., în prezența liderului județean al partidului, dl Gavril Mîrza. „Momentul desfășurării acestui eveniment din viața organizației poate nu este unul dintre cele mai pline de satisfacții.
 

Mihai Vranău

Sun-tem după alegerile din 2004 și, cu toate că PSD s-a plasat pe primul loc ca număr de vo-turi, ne aflăm acum în opo-ziție. Se impune organizarea activității ca pentru un partid de opoziție”, a spus în deschi-derea reuniunii președintele Gavril Mîrza. Conferința de la Câmpu-lung Moldovenesc a avut pe ordinea de zi darea de seamă și alegerile la nivelul organi-zației. Prezentată de preșe-dintele interimar Ion Oltei, darea de seamă a reprezentat, în cea mai mare parte, o înșiruire de motive care au dus la rezultatul neașteptat al alegerilor locale la Câmpulung Moldovenesc. Nu au lipsit laudele aduse organizației de femei, care a fost „mai activă”, nici criticile mușcătoare la a-dresa unor colegi și superiori din partid, sau afirmațiile po-trivit cărora a existat „fraudă și încălcarea legii electorale de către unele partide” și „pre-ședinții unor secții de vot au lucrat pentru alții”. S-a mai pomenit, în documentul citit de interimarul Oltei, despre „adevărate sabotaje”, precum avaria survenită la conducta de apă în preziua alegerilor locale, dar și despre neimplica-rea organizației de tineret în pregătirea alegerilor locale și chiar sprijinirea altor partide de către conducerea organiza-ției de tineret. Dată fiind pre-zența liderului județean Gavril Mîrza, alți vorbitori au ținut să își exprime deschis fie con-vingerea că PSD a pierdut ale-gerile locale din cauza ne-eliminării la timp a fostului primar Constantin Mangiurea, considerat cauza principală a discreditării PSD la nivel local, fie întrebarea dacă mu-nicipiul Câmpulung Moldove-nesc are mai puțin sprijin la nivel județean din cauza am-bițiilor locale ca urbea să de-vină capitala unui nou județ. Mihai Vranău, fost preșe-dinte al organizației munici-pale în perioada alegerilor locale, suspendat ulterior din funcție ca urmare a rezultate-lor, și-a însușit criticile aduse de interimarul Oltei, dar și-a exprimat intenția de a rămâne un social-democrat convins și un membru activ al PSD. De altfel, Mihai Vranău a fost ales miercuri președinte al orga-nizației locale. Proaspătul președinte s-a declarat decis să pună în aplicare programul activității stabilit la nivel de localitate și județ și, nu în ultimul rând, să pună accent permanent și pe calitățile tinerilor din partid, printre care se numără mulți oameni de valoare. Cu același prilej, pentru organizația municipală câmpulungeană s-au stabilit 4 vicepreședinți, respectiv Ni-cuța Lupăescu, Ion Oltei, Ovi-diu Popa și Onisim Todașcă, au fost aleși cei 35 de membri ai Consiliului Municipal, s-a stabilit ca 19 persoane să facă parte din Biroul executiv al Organizației Municipale și au fost aleși cei 9 reprezentanți pentru Conferința județeană a PSD din 8 aprilie și cei 5 can-didați pentru structurile de conducere la nivel de județ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI