La partaj, cu bucurie

Primarul Sucevei, dl Ion Lungu, și-a exprimat bucuria că Ministerul Finanțelor a aprobat împărțirea între municipiile Suceava și Rădăuți, celor 24 de milioane de euro rămase de pe urma aplicării primei faze a proiectului „Suceava – Utilități și mediu la stan-darde europene”. Domnia sa a declarat ieri că se va pro-ceda, în perioada următoare, la discuții între specialiștii Primăriei și Consiliului Județean, în vederea urgentării finalizării documentelor necesare cheltuirii banilor.
 

Ion Lungu

Primarul susține că Suceava are nevoie de aproximativ 35 de milioane de euro pentru refacerea integrală a sistemului de transport, distribuție și contorizare a energiei termice din municipiu. 5 milioane de euro ar fi necesare pentru refacerea transportului energiei termice pe principalele magistrale, 26 pentru refacerea rețelelor secundare de distribuție, iar alte 4 pentru contorizarea integrală a blocurilor. Domnia sa consideră că primii bani vor fi alo-cați în special pentru magistralele de transport, acolo unde problemele sunt deja foarte delicate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI