Unui tânăr din Vicov, hoții i-au luat și cureaua de la pantaloni

Încă o reclamație de tâlhărie a fost depusă luni la Poliția din Vicovu de Jos din partea lui Traian P., de 18 ani, din localitate. El a declarat că în noaptea de 25/26 martie, pe la ora 0.30, a fost acostat, bătut și deposedat de geaca de piele, cureaua de la pantaloni și un telefon mobil.
 

Tânărul se afla la acea oră pe drumul forestier „Pietrosu” de pe raza comunei Voitinel, pedalând la bicicletă spre casă. În drumul lui au ieșit patru tineri care l-au tâlhărit, valoarea lucrurilor luate de aceștia fiind până în suma de 6 milioane de lei. Polițiștii au lucrat cu operativitate și i-au identificat în aceeași zi pe tâlhari ca fiind B. N., de 17 ani, C. C., de 17 ani, C. M., de 19 ani, toți din Voitinel, și G. P., de 18 ani, din comuna Mălini. Lăudabil este și faptul că reclamantul și-a primit înapoi toate bunurile furate, urmând ca cercetarea celor patru tineri să continue ținând cont și de acest fapt.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: