În privința garajelor mai vechi de 1990 cu depășire a suprafeței contractate

O decizie înțeleaptă a primarului

> Consideră Asociația Pensionarilor „Bucovina 2000” Suceava Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, staff-ul APB 2000 a ținut să precizeze că șeful executivului local va sprijini mâine, în ședința CL, proprietarii de garaje ce de-pășesc suprafața contractată, a căror autorizare s-a făcut înainte de 1990, obligați la încheierea unor noi autorizări. „O decizie înțeleaptă a primului gospodar al urbei, care a înțeles că o reautorizare costă enorm pentru proprietarii de garaje. Vreo 10 milioane.
 

Ne-am întâlnit cu domnia sa săptămâna aceasta, cum ne întâlnim, de altfel, periodic, în vederea semnalării unor aspecte de ordin cetățenesc, și ne-a spus că reautorizarea nu e corectă. Drept care va fi eliminată. Acolo unde se constată o suprafață construită în plus față de autorizație, se va accepta introducerea plății față de acea autorizație, pentru fiecare metru pătrat în plus și nu pentru întreaga suprafață. Demolările nu vor fi acceptate, ne-a asigurat dl primar. Sunt oameni bătrâni, care nu-și permit luxul, și repet, luxul, unei reautorizări”, a spus secretarul APB, Constantin Corneanu. În Suceava, există la ora actuală sute de garaje construite înainte de 1990.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: