De la 1 aprilie

Inspectori generali adjuncți noi la IȘJ

> Ei sunt prof. univ Neculai Barbă și prof. Vasile Monacu IȘJ Suceava va avea noi inspectori generali adjuncți, de la 1 aprilie, în persoana prof. univ. Neculai Barbă, respectiv prof. Vasile Monacu, care au primit confirmarea pe funcție din partea MEC. Astfel, formula de conducere este completă, ultimul rămas pe baricade din vechea conducere fiind dl Simion Slevoacă, care părăsește instituția tot de la 1 aprilie. Domnia sa este profesor de istorie, iar până a veni la IȘJ a funcționat la liceul din Frasin. Ne-a precizat ieri că încă nu știe unde va merge după 1 aprilie, dar va alege una dintre cele 3 variante pe care le are.
 

Inspectoratul Școlar Județean Suceava

Penultimul plecat din IȘJ este fostul inspector general adjunct Virginel Iordache, care revine la conducerea Liceului de Informatică, funcție din care a fost detașat acum 4 ani, la inspectorat. Reamintim că fostul inspector general Mihai Vitcu, în prezent director la Colegiul Agricol Fălticeni, și-a dat demisia la jumătatea lui februarie iar în locul său a fost numit prof. Petru Carcalete.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: