A decis opțiunea delegaților

> Șeful social-democraților suceveni este de părere că, la alegerile din PSD Suceava, nu s-a exercitat nici o influență din afară Liderul județean al PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, apreciază că desemnarea noului președinte al Organizației Municipale Suceava a partidului s-a făcut în conformitate cu dorința delegaților la Conferința de alegeri ce a avut loc la finele săptămâni trecute (și despre care ziarul nostru a relatat), fără nici o influență din altă parte.
 

Domnia sa este de părere că departajarea dintre cei doi candidați, Neculai Bosancu și Virginel Iordache, „s-a făcut doar în cadrul Conferinței municipale. Nu a fost nici un fel de influență sau impunere din partea vreunei persoane pentru ceea ce a însemnat votul la președinția Organizației Municipale a PSD”. Dl Mîrza sus-ține că, în PSD Suceava, nu se poate pune decât problema respectării statutului. „Eu sunt președintele unei organizații care se conduce doar după statutul său, care este unul democratic”, a mai spus președintele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: