Solicitare UUR pentru „chermeze“ de evitat

Deputatul UUR, ing. Ștefan Tcaciuc, solicită, printr-o adresă oficială (nr. 98/28.03. 2005), prefectului Orest Onofrei să dispună „ca autoritățile locale să nu participe la chermezele organizate de Dumitru Morhan, întrucât UDUR este o organizație ilegală”.
 

Conform opiniei liderului ucrainean, UDUR „a fost scoasă în afara legii din cauza listelor false prezentate la BEC pentru alegerile locale și parlamentare”, după care ea nu s-a „re-înscris la Tribunalul din București, conform noii legislaturi în vigoare”. Cât despre Uniunea Ucrainenilor din România, „aceasta este singura organizație oficială ucraineană din România, reprezentată în Parlamentul României și Consiliul Minorităților Naționale, iar în cadrul protocolului semnat cu domnul prim-ministru Călin Popescu Tăricea-nu, deputatul ucrainean susține guvernarea Alianței D.A. în Parlamentul României – mai putem citi din adresa oficială.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: