Silviu Casandra, la un pas de Mondiale

Multiplul campion intern și internațional al probei de 20 km marș Silviu Casandra a obținut zilele acestea, la Dudince, în Cehia, baremul pentru Mondialele de profil. Sportivul sucevean, legitimat la CSM, a reușit timpul de 1 h 22 28, față de 1 h 23 00 – etalonul campionatului lumii la 20 km marș.
 

Silviu Casandra

„Au fost sportivi din toată Europa. Trebuie spus, de alt-fel, că această competiție a stat sub egida federației internaționale – EAF de atletism. O vreme rea, câinoasă, cu care au fost siliți să dea piept toți atleții. Una peste alta, sunt mulțumit de rezultat. Am alergat alături de cei mai valoroși marșiști ai Europei, și locul 7, când sunt abia la începutul perioadei de pregătire, mă onorează”, ne-a declarat în exclusivitate suceveanul. Sâmbătă, el va lua startul, la Rio Major, în Portugalia, la un challange organizat, de asemenea, de EAF. Pe 24 aprilie, marșistul sucevean participă la Balcaniadă, cu mari șanse pentru cucerirea titlului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: