Monden

< Admirație Alicia Silverstone nu ezită să-și declare admirația față de partenera ei din Beauty Shop, Queen Latifah. Alicia spune că Latifah este, după părerea ei, una dintre cele mai drăguțe pers-oane cu care s-a întâlnit și re-cunoaște că a fost cucerită de actrița și cântăreața de culoare din prima zi când s-au întâlnit: ”Ne-am înțeles ca și cu ne-am fi știut de când lumea! Este o pre-zență remarcabilă, dă tonul la toate și-l dă bine. Poți vorbi de-spre orice în prezența ei, este nostimă, spirituală, atât de in-teligentă și atât de drăguță! Nu credeam că pot admira atât de mult o altă femeie!”
 

Alicia Silverstone

< Cu mușchi Pentru rolul din Sahara, Penelope Cruz s-a antrenat atât de temeinic, încât masa musculară i-a crescut în mod vizibil. Actrița, în vârstă de 30 de ani, a fost nevoită, conform sce-nariului, să călărească o cămilă, să sară dintr-un tren în mișcare și să se lupte, scene pentru care s-a pregătit cu mult timp înainte de a începe filmă-rile. Acum, odată filmările încheiate, Penelope se uită în o-glindă cu satisfacție la noua ei înfățișare. „Am mușchi, pentru prima dată în viața mea. Mă privesc îndelung în oglindă de fiecare dată și nu-mi vine să cred că eu sunt aia...”. < Nicole Kidman se declară uimită de succesul pe care îl are în carieră, cu atât mai mult cu cât, spune ea, nu și-a planificat ni-mic și nici nu și-a dorit că cucerească Hollywood-ul. Actrița, de-ținătoare a unui pre-miu Oscar, celebră pentru rolurile din Moulin Rouge sau The Hours, recunoaște că, de fapt, ceea ce a contat foarte mult în cariera ei a fost... norocul. „În meseria noastră, nu poți fi sigur de nimic. Eu am fost doar incredibil de norocoasă să găsesc niște oameni care au rezonat pe aceeași lungime de undă cu mine. Am știut foarte clar ceea ce doream de la viață, dar nicio-dată nu m-am dus cu gândul atât de departe, nu mi-am închipuit că voi fi mai mult decât o actriță care a venit în America din Australia”. < Un exemplu prost. Actorul Danny Aiello (72 ani) s-a adresat către mass-mediei americane, cărora le-a cerut să nu mai me-diatizeze persoane precum Sean P. Didd sau Paris Hilton, care dau un exemplu prost tinerei generații. „Nu-i înțeleg pe tinerii de astăzi. Cum poți să admiri astfel de persoane? Unii dintre ei consumă droguri, alții nu fac decât să-și arate picioarele și sânii... Ce Paris Hilton, cine se crede fata asta că e de se fâțâie atâta prin fața camerelor de filmat? Ce Puff Diddy, cine-i ăsta? Ce-a făcut în viața lui, în afară de a se îndopa cu dro-guri și a se acoperi cu haine ridicole? Iar părinții fetei ăsteia n-o văd, nu se uită la ea cum se prostește la televizor? Nu au nici o atitudine, nu le e rușine?”. < Will Smith și Jon Voight și-au unit eforturile pentru a a-duce la Hollywood un festival italian de film pentru copii. Cei doi actori sunt mari admiratori ai Festivalului anual Giffoni, pe care plănuiesc să-l aducă, în luna aprilie, și în capitala mon-dială a filmului. Într-o declarație publicată recent, au spus: ”Ne-am declarat suportul pentru așa o manifestare pentru că iubim copiii. Festivalul va dovedi că mai există tineri entuziaști, cărora li se pot deschide și ușile de la Hollywood”. Juriul va fi alcătuit numai din tineri, cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani, care se vor aduna în Hollywood din întreaga lume. „Prima dată când am participat la festival am fost fermecat de franchețea, pasiunea și energia participanților. Sper ca și spectatorii americani să simtă același lucru”.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: