Rugbi, Divizia Națională

Lidera Steaua „i-a ascultat cu urechea“ pe suceveni

Steaua – CSM Eldoforest 81-5 (42-0) În ce-a de-a treia etapă a returului Diviziei Naționale la rugbi, CSM Eldoforest Bucovina Suceava a mâncat o bătaie cruntă în deplasare, la București, în fața liderei clasamentului, Steaua. Practic, până la finalul primei părți a jocului, bucovinenii erau conduși cu 42 – 0. Eseul de onoare, dacă ar fi să-l numim astfel, a fost înscris de Crețuleac în repriza a doua, spre sfârșitul jocului.
 

„Nu putem compara amatorismul, pe care-l practicăm noi, cu profesionismul unei formații ca Steaua. Am avut ghinion că jucătorul Conachi, de altfel un etalon al echipei, a ratat, probabil aflându-se într-o acută lipsă de formă, câteva lovituri de pedeapsă. Una peste alta, nu poți opune niște rugbiști la vârsta junioratului unor veterani ca steliștii. Dar, dacă ar fi să dau un calificativ elevilor mei, acela ar fi numai «bine», căci, pe margini și la grămezile ordonate, s-au descurcat de minune”, a spus antrenorul sucevean Constantin Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: