Doi suceveni, căutați pentru viol

> Ei au fost acuzați ieri de această faptă de două tinere de 19 ani din Sfântu Ilie Două tinere din Sfântu Ilie au reclamat ieri, la poliție, că, în noaptea de duminică spre luni, au fost violate. Acuzația vizează, ca autori ai faptei, doi indivizi în vârstă de 18 și 22 de ani, dispăruți în prezent de la domiciliu și căutați de polițiști. Florentina I.G. și Andreea G., amândouă de 19 ani, au declarat că, în seara cu pricina, s-au întâlnit cu fugarii și s-au plimbat împreună cu mașina prin Suceava, după care au fost duse la o casă din Sfântu Ilie.
 

Ele au acuzat că întâlnirea în patru s-a finalizat sub auspicii nefavorabile, fetele fiind obligate acolo de băieți să întrețină relații sexuale. Una dintre ele declară că, înainte de noaptea de duminică, ar fi fost virgină. Medicii legiști au afirmat, în urma efectuării expertizei, că n-au identificat urme de violență la cele două fete, fiind vorba doar de întreținerea recentă de relații sexuale. În paralel, polițiștii de la Investigații Criminale îi caută pe cei doi tineri acuzați de viol pentru a asculta și varianta lor de-spre cele întâmplate în noaptea de duminică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: