Oficial prin decizie a C.A.

Sala de Artă “Elena Greculesi”

În ședința Consiliului de Administrație al Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera” din data de 22 martie a.c., s-a luat decizia ca Sala de Artă a instituției să fie denumită, în mod oficial, Sala de Artă „Elena Greculesi” – ne-a informat directorul Bibliotecii, dl prof. Gabriel Cărăbuș, care ne-a precizat că atribuirea acestui nume s-a realizat “la popunerea expresă” a sa, ca “recunoaștere a valorii inestimabile a tablourilor donate de către distinsa artistă Elena Greculesi”.
 

“Expuse pe pereții Sălii de Artă, cele 12 picturi nu fac altceva decât să reprezinte o expoziție permanentă de care biblioteca suceveană este mândră”, Sălii și Bibliotecii “oferindu-i-se astfel o unicitate aparte”, consideră dl director Gabriel Cărăbuș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: