„Răzmeriță” la cârciumă

Primarul PSD al comunei Breaza, dl Ștefan Grămadă, îl acuză pe fostul său contracandidat din partea PD în alegerile locale că a organizat o manifestație ilegală într-un bar din comună, cu scopul de a-l înlocui din funcție, cerând Poliției să efectueze cercetări în acest caz. Domnul Grămadă a declarat, ieri, că a cerut Poliției amendarea consilierului local al PD, dl Ștefan Macovei, după ce, în data de 22 martie, a organizat o manifestație la cârciuma din comună pentru de a-l da jos din fruntea comunei, fără a avea autorizație de la Primărie.
 

„El a chemat mai mulți oameni la cârciuma din comună, unde le-a explicat că o să vină cineva de la București și o să mă schimbe din funcție”, a declarat dl Grămadă. El a spus că dl Macovei a încălcat legislația privind organizarea adunărilor publice, pentru că nu a cerut aprobare de la Primărie și a precizat că, dacă fostul său contracandidat îi cerea, i-ar fi pus la dispoziție Căminul Cultural din localitate. Primarul din Breaza a spus că la această manifestație ilegală au participat aproximativ 80 de persoane. El a menționat că a cerut și sancționarea proprietarului localului, pentru că a vândut băuturi alcoolice în timpul manifestației. „Consilierul Macovei crede că este deasupra legii și că, dacă e de la PD, partid aflat la putere, el este deasupra legii”, a mai spus dl Grămadă. De remarcat este că primarul PSD, dl Ștefan Grămadă, a cerut recent divorțul, pentru a ieși din situația de incompatibilitate, soția sa fiind contabil în Primărie, în subordinea primarului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: