Monden

< David Beckham este atât de sătul de celebritate, de atenția cu care este încon-jurat în Spania, încât plănu-iește să se întoarcă în Anglia. „Presa din Spania îmi acordă prea multă atenție, cu mult mai multă decât îmi acorda cea din Anglia”, a declarat el. „Doar în America am trăit, o dată, senzația aceasta că nu pot face un singur gest care să rămână neobservat”. Fotbalistul en-glez spune că este, în special, îngrijorat de felul în care suportă copiii lui atenția cu care sunt priviți.
 

„Fiul meu Brooklyn, în vârstă de șase ani, a venit odată de la școală speriat și cu ochii în lacrimi, după ce un fotograf l-a urmărit. Înțelegem că suntem persoane publice, că trebuie să stăm în lumina reflectoarelor. Dar atunci când este vorba de copii nu mai manifestăm atâta înțe-legere. Trebuie ca oamenii să priceapă că avem nevoie și de puțină intimitate pentru că suntem oameni obișnuiți, ca mulți alții. Paparazzi din Spa-nia pur și simplu m-au înne-bunit”. < Whitney Houston s-a internat din nou într-o cli-nică de dezintoxicare. Po-trivit celor de la Access Hollywood, cântăreața s-a internat, pentru a-și rezolva problemele cauzate de dependența de droguri, a doua oară într-un an. Ea a recunoscut că a abuzat de marijuana și cocaină, cât și de somnifere. Whitney, de-ținătoare a unui premiu Gram-my, în vârstă de 41 de ani, s-a despărțit de Bobby Brown, cu care a avut o căsnicie zbu-ciumată. „Problema mea este că am câștigat prea mulți bani și n-am avut ce să fac cu ei. Am avut cu ce să-mi cumpăr tot felul de prostii, printre ca-re și droguri”, a declarat ea. < Sfaturi competente. Kevin Costner spune că suc-cesul cererii sale în căsătorie adresată Christinei Baumgart-ner a fost asigurat datorită sfaturilor pe care le-a primit de la fiica sa, Lili, în vârstă de 18 ani. Starul din Dansând cu lupii a povestit cum Lili l-a în-vățat cum să procedeze în astfel de momente deosebite. „Nu m-a lăsat să plec până n-am luat un imens buchet de flori pentru Christine. Tot ea mi-a spus că neapărat trebuie ca, în camera unde îi voi a-dresa cererea, să fie lumânări, și încă alte o mulțime de a-mănunte importante, de alt-fel... Am făcut tot ce mi-a spus. Mi-am dat seama că doar o femeie știe ceea ce și-ar dori o altă femeie în ziua când este cerută de nevastă…”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: