Monden

< David Beckham este atât de sătul de celebritate, de atenția cu care este încon-jurat în Spania, încât plănu-iește să se întoarcă în Anglia. „Presa din Spania îmi acordă prea multă atenție, cu mult mai multă decât îmi acorda cea din Anglia”, a declarat el. „Doar în America am trăit, o dată, senzația aceasta că nu pot face un singur gest care să rămână neobservat”. Fotbalistul en-glez spune că este, în special, îngrijorat de felul în care suportă copiii lui atenția cu care sunt priviți.
 

„Fiul meu Brooklyn, în vârstă de șase ani, a venit odată de la școală speriat și cu ochii în lacrimi, după ce un fotograf l-a urmărit. Înțelegem că suntem persoane publice, că trebuie să stăm în lumina reflectoarelor. Dar atunci când este vorba de copii nu mai manifestăm atâta înțe-legere. Trebuie ca oamenii să priceapă că avem nevoie și de puțină intimitate pentru că suntem oameni obișnuiți, ca mulți alții. Paparazzi din Spa-nia pur și simplu m-au înne-bunit”. < Whitney Houston s-a internat din nou într-o cli-nică de dezintoxicare. Po-trivit celor de la Access Hollywood, cântăreața s-a internat, pentru a-și rezolva problemele cauzate de dependența de droguri, a doua oară într-un an. Ea a recunoscut că a abuzat de marijuana și cocaină, cât și de somnifere. Whitney, de-ținătoare a unui premiu Gram-my, în vârstă de 41 de ani, s-a despărțit de Bobby Brown, cu care a avut o căsnicie zbu-ciumată. „Problema mea este că am câștigat prea mulți bani și n-am avut ce să fac cu ei. Am avut cu ce să-mi cumpăr tot felul de prostii, printre ca-re și droguri”, a declarat ea. < Sfaturi competente. Kevin Costner spune că suc-cesul cererii sale în căsătorie adresată Christinei Baumgart-ner a fost asigurat datorită sfaturilor pe care le-a primit de la fiica sa, Lili, în vârstă de 18 ani. Starul din Dansând cu lupii a povestit cum Lili l-a în-vățat cum să procedeze în astfel de momente deosebite. „Nu m-a lăsat să plec până n-am luat un imens buchet de flori pentru Christine. Tot ea mi-a spus că neapărat trebuie ca, în camera unde îi voi a-dresa cererea, să fie lumânări, și încă alte o mulțime de a-mănunte importante, de alt-fel... Am făcut tot ce mi-a spus. Mi-am dat seama că doar o femeie știe ceea ce și-ar dori o altă femeie în ziua când este cerută de nevastă…”.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: