La pâine, cu autobuzul

> O mașină a TPS Suceava a intrat într-un chioșc de pâine de lângă gara Burdujeni > Vânzătoarea a scăpat cu câteva zgârieturi doar, pentru că se afla între rafturi Un autobuz al Societății de Transport Public și Servicii Suceava (TPS) a intrat miercuri seară într-un chioșc de pâine. Ineditul eveniment s-a petrecut în jurul orei 21 pe strada Jean Bart din Burdujeni, în apropierea gării.
 

Șoferul autobuzului se numește Aurel Nechifor, de 54 de ani, din Suceava. El a susținut în fața polițiștilor că toate s-au întâmplat din cauză că avea o spărtură la sistemul de frânare. Mașina cu pricina ar fi trebuit să fie în staționare, dar se pare că, din motive tehnice, a luat-o razna până în chioșcul de pâine, pe care l-a distrus parțial. Vânzătoarea Maria Olărașu, care se afla încă înăuntru, a scăpat cu doar o spaimă mare și câteva zgârieturi, pentru că, în momentul când a „vizitat-o” autobuzul, femeia se afla între rafturi. Mașina va fi expertizată tehnic și astfel se vor confirma sau nu declarațiile angajatului de la TPS, în timp ce daunele provocate chioșcului vor fi plătite din asigurare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: