256 de polițiști avansați în grad de Ziua Poliției

256 de polițiști suceveni vor fi avansați astăzi, cu ocazia Zilei Poliției. Patru dintre ei vor fi avansați „la excepțional”, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Aceștia sunt Viorel Onea, adjunct al comandantului IPJ Suceava, la gradul de comisar-șef, și trei agenți la gradul de agent-șef principal, agent-șef adjunct și, respectiv, agent principal. La îndeplinirea stagiului, 195 de polițiști au devenit agenți și alți 57 – ofițeri. Astfel, începând de astăzi, IPJ Suceava are încă 9 noi comisari-șefi, 12 comisari, 19 subcomisari, 8 inspectori principali și 9 inspectori, toți cu o treaptă profesională în plus.
 

Viorel Onea

Dintre agenți, 7 au fost avansați la gradul de agent-șef principal, 117 la agent-șef, 53 la agent-șef adjunct și 18 la agent principal. De Ziua Poliției, doi polițiști au primit diploma de „Polițist de onoare al județului”, fiind vorba de subcomisarul Ioan Halaicu, șeful Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava, și agentul-șef principal Gheorghe Sumănaru, șeful de post al Poliției din Dorna Candrenilor. Despre primul dintre aceștia, comisarul-șef Mișu Gafencu, adjunct al comandantului IPJ, a apreciat: „Este un polițist dinamic, un bun profesionist și nu cred că există ceva să nu cunoască din situația operațională din municipiu și din jur”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: