Ajutoare pentru nevoiași cu prilejul sărbătorilor pascale

Societatea de Crucea Roșie din România – filiala Suceava a strâns deja ajutoare pentru cel puțin 1.000 de persoane cu situații materiale deosebite. Ajutoarele constau în obiecte de îmbrăcăminte, care vor fi distribuite cu prilejul sărbătorilor pascale unor familii nevoiașe prin cele 13 subfi-liale ale Societății. Directorul filialei Suceava, Cornel Dediu, ne-a spus că se încercă găsirea unor soluții privind și achi-ziționarea de alimente.
 

“Fa-cem un apel către populație, dar și către agenții economici pentru a ne sprijini în deru-larea acestui program – pe care, de altfel, l-am desfășurat și anul trecut – și a ne ajuta cu alimente sau bani pentru pro-curarea de alimente”, ne-a spus Cornel Dediu. Crucea Ro-șie Suceava are în prezent 100 de voluntari activi la nivel de județ, dintre care 44 activează în municipiul reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: