De ieri, pe vechile amplasamente

Puneri în posesie pe terenurile de la SCDP Fălticeni

Comisia locală de fond funciar a Primăriei Fălticeni a început acțiunea de punere în posesie, pe vechile amplasamente, a foștilor proprietari validați să primească terenuri pe suprafețe administrate de Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Pomicultură Fălticeni. Comisia județeană a validat 119 proprietari, ieri fiind puși în posesie primii 26 de cetățeni.
 

Din cele 92,78 ha trecute din domeniul public în domeniul privat, în vederea punerii în posesie a foștilor proprietari, conform HG 1486/2004, marți au fost împărțite aproximativ 21 ha în livada Horbaza (la ieșirea din Fălticeni spre comuna Rădășeni). Acțiunea va continua și în zilele următoare, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să fie pusă în posesie mai bine de jumătate din suprafața totală. Miercuri, specialiștii Primăriei vor fi prezenți în livada fostei ferme Spătărești (Tâmpești), iar joi și vineri la Țarna Mare, în livada „Mina Dumitriu” și în tarlaua Vișina.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: