Ovidiu Donțu este deja în „poll position“

PSD Suceava se pregătește de alegeri

Mâine este ultima zi în care PSD-iștii din cadrul Organizației Municipale Suceava se mai pot înscrie în cursa pentru ocuparea funcției de președinte a acesteia. Liderul județean al PSD, dl Gavril Mîrza, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că, în cadrul Biroului Permanent Municipal, s-a stabilit ca data de joi, 24 martie, să fie data limită de depune a candidaturilor pentru cea mai importantă funcție în cel mai important partid de opoziție din municipiul Suceava.
 

Ovidiu Donțu

Alegerile vor avea loc sâmbătă, în sala Dom Polski, cu începere de la ora 10. Cursa pentru desemnarea liderului municipal se anunță destul de interesantă, în condițiile în care „greii” partidului au făcut, deocamdată, un pas în spate, lăsând liber drumul spre afirmare celor tineri. Este cazul fostului președinte Mihai Crețeanu, care a anunțat public că nu mai dorește să candideze. Surse demne de încredere din partid ne-au declarat că, în momentul de față, „cărțile” se fac pentru ex-liderul județean al organizației de tineret, Ovidiu Donțu, actual director executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava. În momentul de față, interimatul la nivelul organizației este deținut de Virginel Iordache, adjunct al inspectorului general de învățământ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: