Posibili candidați la șefia IPJ Suceava, din Iași și Botoșani

> Locul chestorului Vasile Moțoc se vorbește că ar putea fi luat de actualul șef al Poliției Iași, de șeful de la Crimă Organizată din același județ sau de șeful IPJ Botoșani
La comanda Inspectoratului de Poliție Județean Su-ceava va fi preferat, se pare, unul dintre ofițerii din cadrul inspectoratelor din județele vecine. Varianta cea mai des pomenită până ieri a fost comisarul-șef Gheorghi Plai, șeful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Iași. Între timp, se pare că pentru același post s-ar mai fi anunțat un nume, cel al comisarului-șef Ștefan Alexa, șeful Poliției Iași. Activitatea acestuia din urmă a fost evaluată la București și, deși concluzia finală nu a fost nefavorabilă, se pare că actuala comandă de la IPJ Iași nu va mai rămâne în funcție.
 

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava

Presa ieșeană, însă, citându-l pe subprefectul de Iași, îl „urcă în tren” deja pe comisarul-șef Alexa și îl vede doar adjunct al comandantului IPJ Suceava, pentru ca în locul lui să fie numit comisarul-șef Gheorghi Plai. Pe lângă aceste două posibile numiri, vehiculate în Iași, apare posibil și un transfer de comandă, ajuns tradițional la Suceava, dinspre Botoșani. Al treilea nume despre care se spune că ar putea veni la vârful Poliției Suceava este cel al comisarului-șef Costică Holca. Amintim că, din 10 martie, după 2 ani de șefie la Suceava, chestorul Vasile Moțoc a ocupat, prin examen, postul de adjunct al comandantului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: