Fălticeni

Poliție comunitară, drumuri, deșeuri…

Ședința ordinară pe luna martie a deliberativului fălticenean are loc joi. Primele subiecte abordate de aleșii locali vor legate de poliția comunitară – organigramă, stat de funcții, regulament de organizare și funcționare al serviciului Poliția Comunitară; și se va numi și Comisia de testare a candidaților înscriși pentru ocuparea funcțiilor publice din cadrul Serviciului Poliția Comunitară.
 

Aleșii locali urmează a decide și atribu-irea, prin licitație publică deschisă, a execuției lucrărilor de reparații la drumurile publice din municipiu, asupra eventualei scoateri din funcțiune a unor mijloace fixe și obiecte de inventar aparținând serviciului public aferent sistemului apă-canal-epurare și valorificarea acestora prin procedura de licitație publică cu strigare. De joi, urmează ca fălticenenii să afle și modalitățile privind înregistrarea vehiculelor care nu sunt supuse înmatriculării. Din aceeași zi li se promite un nou regulament de colectare selectivă a deșeurilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: