Poliția a declanșat o anchetă la Primăria Moara

Subprefectul județului, dl Alexandru Băișanu, a anunțat, ieri, că Poliția a declanșat o anchetă la nivelul Primăriei comunei Moara, în legătură cu o serie de puneri în posesie cu terenuri. Conform sub-prefectului, primul suspect ar fi fostul primar Constantin Rizea, iar ancheta se va extinde și asupra activității actualului primar PD al comunei, dl David Laurenție. Dl Băișanu a spus, ieri, într-o conferință de presă, că îi reproșează dlui Laurenție faptul că nu a trecut prin cadrul Comisiei locale de fond funciar o serie de puneri în posesie cu terenuri agricole. „Am primit asigurări că această comisie va fi funcțională”, a mai spus subprefectul.
 

„La Primăria Moara, de care mă ocup de o săptămână, am fost personal și am descoperit că toate actele pe care le-au înaintat cei de la primărie către Comisia județeană de fond funciar nu au trecut prin Comisia locală de fond funciar. Le-am cerut registrele în care ar fi trebuit să se afle procesele-verbale după fiecare ședință a Comisiei locale de fond funciar și s-a dovedit că din 26. 05. 2004 nu a avut loc nici o asemenea ședință la Primăria Moara. Documentele au ajuns la Comisia județeană de fond funciar fără să treacă prin Comisia locală. Am chemat primarul, secretarul, viceprimarul și inginerul agricol cu problematica asta și bineînțeles că au dat-o din colț în colț. Au recunoscut inițial că nu au avut loc ședințe, iar, la un moment dat, au dat-o cotită că au avut loc, dar nu s-au făcut procesele-verbale. Cert este că ceva este putred nu în Danemarca, ci la Moara”, a mai spus dl Băișanu în urmă cu aproximativ o săptămână.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: