La Complexul Muzeal Bucovina

Expoziție de arhitectură

Filiala Teritorială Nord-Est a Ordinului Arhitecților din România (OAR) organizează Conferința zonală, care va avea loc la Suceava, în ziua de 25 martie 2005. Ulterior, în luna iunie, va avea loc Conferința națională, la București. Concomitent, se vor desfășura și alte manifestări de interes general, care să polarizeze atenția publicului larg asupra acestui domeniu de activitate cu impact major asupra configurației mediului construit și calității vieții comunității. Filiala Nord-Est a OAR a luat ființă în septembrie 2001, ca urmare a apariției Legii 184/2001, și grupează arhitecții și conductor-arhitecți din județele Suceava și Botoșani.
 

OAR este o organizație profesională care reglementează condițiile și modul de exercitare a profesiei de arhitect și raporturile cu beneficiarii și autoritățile administrative. Cu ocazia Conferinței zonale, la Complexul Muzeal Buco-vina – Muzeul de Istorie, se va organiza, în perioada 25 martie – 1 aprilie a.c. (vernisajul la ora 11), Expoziția bienală de arhi-tectură, manifestare concurs la nivel național, care, inițial, a avut loc în toamna anului trecut, la București. În aceeași perioa-dă, la Muzeul de Științele Naturii din cadrul Complexului Mu-zeal Bucovina, se va deschide o expoziție cu realizări de arhitec-tură spaniolă contemporană. De asemenea, în ziua de 30 martie, ora 18, în același loc, se va organiza masa rotundă cu tema: Este produsul de arhitectură o creație de autor? La toate aceste manifestări sunt așteptați să participe și reprezentanți ai firmelor de construcții, beneficiarii lor, reprezentanți ai autorităților locale și mass-media, alte persoane interesate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: