Comisie pentru Ambro

Primarul Sucevei, dl Ion Lungu (vicepreședinte județean al PNL), va fi responsabilul Comisiei Guvernamentale ce se va înființa în zilele următoare și care va avea ca principal scop analiza posibilității repornirii SC AMBRO SA. Societatea este o mare unitate de producere a hârtiei și una dintre cele mai importante firme din județ, ea reducându-și activitatea cu 75% din cauza pierderilor înregistrate în ultimii ani. Domnul Lungu, care a fost directorul acestei societăți mai mulți ani la rând, va lucra alături de deputatul Dumitru Pardău pentru înființarea menționatei Comisii.
 

Ion Lungu

„Am discutat cu domnul ministru Flutur, cu parlamentarii noștri, cu prefectul și am luat decizia de a înființa în următoarele zile o comisie guvernamentală care va cuprinde, măcar la nivel de secretar de stat, oamenii din ministerele Agriculturii, Economiei, Comerțului și Mediului, exact din sectoarele spre care au îndreptat reclamațiile, care vizează prețul la lemn, energie și condițiile de mediu. Acum Guvernul își stabilește strategiile pe linie de masă lemnoasă, privind prețul energiei, și vrem să vedem exact cum se pot asigura resurse pentru repornirea și funcționarea societății în continuare, într-un cadru legal, nepreferențial. Ceea ce se întâmplă la Ambro generează o mare problemă socială, în primul rând, și pierderi în toată economia. Inclusiv Primăria pierde. Vrem să vedem ce perspective are societatea. Ne gândim la o strategie pe termen lung”, a declarat domnul Lungu. La rândul său, ministrul agriculturii, dl Gheorghe Flutur, a spus: „M-a deranjat că cei de la AMBRO au dus problema în alte sectoare, cum ar fi scumpirea energiei electrice și a lemnului

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: