Monden

> Hillary Swank spune că ceea ce-și do-rește mai mult acum este un copil. Actrița, deținătoare a unui Oscar pentru interpretarea din Băieții nu plâng, crede că este suficient de matură, și ea, și soțul său, Chad Lowe, pentru a aduce pe lume un copil. „Iubesc copiii, bineînțeles. Când aveam în jur de 20 de ani nu eram pregătită pentru așa o provocare. Acum cred însă că a aduce pe lume un copil este cu atât mai bine cu cât o faci mai repede…”.
 

Hillary Swank

> Doar un musical. Mel C, fostă componentă a formației Spice Girls, reticentă atunci când e vorba de reunirea grupului care a avut un succes atât de mare, spune că singurul motiv pentru care ar fi de acord ca grupul să se reunească ar fi un musical. „Da, pentru un musical aș accepta să mai lucrăm împreună. Coloana sonoră probabil ar fi excepțională în acest caz, iar mie mi-ar plăcea să joc un rol într-un astfel de spectacol”, le-a declarat ea celor de la The Sun. Cel mai recent album al cântăreței va fi lansat, în Marea Britanie, pe 4 aprilie. > Ashton Kutcher l-a angajat pe fostul antrenor al lui Brad Pitt , după ce a văzut filmul Troia. Frumosul actor a spus că a fost, împreună cu iubita sa, Demi Moore, să vadă filmul și a fost neplăcut impresionat de admirația acesteia față de Brad. „Ne-am dus la film, eu, Demi și o prietenă a ei. Cre-deam că mergem să vedem un film istoric. De fapt, ne-am dus să vedem un film în care Brad apare, în majoritatea scenelor, dezbrăcat. Demi și prietena ei nu mai conteneau cu admirația atunci când îi vedeau pectoralii… Degeaba încercam să-mi fac simțită prezența! Așa că m-am dus și l-am angajat pe fostul său antrenor”. > Bruce Willis se declară foarte mulțumit că a jucat alături de fiica sa în cel mai recent film al său, Hostage, dar spune că niciodată nu și-a încurajat copiii să-i pășească pe urme. Tallulah – 10 ani, Scout – 13, și Rummer – de 16 ani, copiii pe care îi are cu actrița Demi Moore, sunt, după cum spune el, pe deplin responsabili de cariera pe care și-o vor alege. „Au libertatea să facă ceea ce vor cu viața lor”, a spus el. „Nicidecum nu trebuie să facă ceva pentru a fi pe măsura părinților lor. Au, din acest punct de vedere, libertate deplină”. > „Toți ochii sunt ațintiți asupra mea!” Jennifer Lopez este nemulțumită că, de când a ajuns celebră, nu mai poate sta până dimineață să danseze în cluburi. Actriță și cântăreață, Jennifer este și o dansatoare talentată și regretă că nu mai poate întoarce timpul înapoi: ”Arunci pur-tam o pălărie, un tricou, niște panta-loni strâmți și, în picioare, aveam ghe-te. Puteam dansa pâ-nă mă lăsau puterile, nimeni nu mă băga în seamă. Mă puteam amesteca printre oa-meni și mă simțeam minunat! Acum, dacă vreau să dansez într-un club, toți ochii sunt ațintiți asuprea mea. Nu mai este la fel de amuzant!”

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: