Zilele Grupului Școlar „Mihai Băcescu“

Începând de astăzi, la Grupul Școlar „Mihai Băcescu” din Fălticeni se desfășoară „Zilele școlii”. Programul cuprinde, printre altele, expuneri dedicate acad. Mihai Băcescu, lansarea nr. 13 al revistei „Anii de ucenicie”, un moment artistic. În același context se va inaugura Programului „Săptămâna verde”, ocazie cu care se va vernisa o expoziție de desene și se va desfășura o acțiune de înfrumusețare a spațiului verde din jurul școlii. Manifestările de la G. Șc. „Mihai Băcescu” mai includ o nouă ediție a concursului interșcolar „Pronatura” și competiții sportive.
 

Vineri va avea loc o sesiune de referate și comunicări știin-țifice ale elevilor, o comemorare a acad. Mihai Băcescu și o întrecere de streetball. „Pentru noi, elevii și profesorii de la Grupul Școlar «Mihai Băcescu», luna martie este cu totul spe-cială (…), având deosebita onoare de a omagia prin activități specifice personalitatea men-torului nostru spiritual”, ne-a spus directoarea Olguța Popa. Înființat în 1920, G.Șc. „Mihai Băcescu” are în prezent, 1400 de elevi, dintre care peste jumătate urmează filiera teoretică, care le fa-cilitează absolvenților accesul în învățământul postliceal și superior. Peste 80% dintre absol-venți urmează cursurile învățământului superior. Grupul Școlar „Mihai Băcescu” a fost inclus în 4 programe și proiecte europene derulate/în curs de derulare: Programul European de formare profesională „Leonardo da Vinci”, Pro-gramului european „Socrates”, Parteneriatul școlar cu VTS Sint-Niklaas, Belgia, Progra-mului Phare RO 2004-2006 Coeziune Econo-mică și Socială, componenta Învățământ Profesional și Tehnic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: