Monden

> Nicole Kidman a po-vestit că, în copilărie, se ruga să devină… vrăjitoare. „Nu uitam, seara, când îmi făceam rugăciunea, să-l rog pe Dumnezeu să-mi dea puteri pentru ca să devin vrăjitoare”. Actrița a făcut aceste decla-rații intervievată fiind de re-porterii ziarului The Sun, care au întrebat-o despre noul său film, Bewitched. Pentru rolul vrăjitoarei Samantha, inter-pretată, în serialul devenit ce-lebru Ce vrăji a mai făcut ne-vasta mea, de Elizabeth Montgomery, Nicole primește 3,9 milioane de lire sterline. „Es-te un rol pe care mi l-am dorit, bineînțeles. Dacă nu mi-a fost dat să fiu vrăjitoare, măcar să interpretez rolul uneia. Toată lumea mi-a spus că semăn cu Samantha. Sper să reușesc să fiu la fel de potrivită pentru rol cum a fost ea”.
 

> Dezmințire. Sarah Jessica Parker, interpreta lui Carry din serialul Totul despre sex, a negat că ar fi apelat la un chirurg estetician pentru a-și corecta anumite imperfec-țiuni. Ea a declarat că e pur și simplu sătulă de numeroasele știri eronate apărute în presa americană: „Nu mi-am făcut nici măcar o injecție cu botox, darămite să fi lăsat un chirurg să se atingă de mine! Dacă vă uitați la mine, vedeți că am riduri și mi se mare normal să am. E de-a dreptul ciudat să stai într-un loc cu oameni mai în vârstă decât tine și să observi că nu au deloc riduri. Am de fiecare dată senzația că i-a lovit o epidemie…”. > Exercițiul, cheia reușitei. Joan Collins este convinsă că mariajul ei cu mai tânărul Percy Gibson va fi fericit pen-tru că este convinsă că a învă-țat din celelalte căsătorii ale sale. Gibson, născut cu 32 de ani mai târziu decât actrița, a devenit cel de-al cincilea soț al său și, spune ea, va fi și ulti-mul, pentru că este convinsă că nu va mai face aceleași gre-șeli pe care le-a făcut cu soții anteriori… Joan (71 ani) a declarat: ”Singurul secret al unei căsnicii fericite este exercițiul. Cu cât exersezi mai multe căsnicii, cu atât mai bun soț ești. Eu am încercat de suficiente ori pentru a ajunge la concluzia că mariajul cu Percy va fi un succes”. > Îngrijorare. Renee Zel-lweger este îngrijorată de fap-tul că la urechile lui Paul McCartney ar fi ajuns anumite zvonuri potrivit cărora actrița ar fi în secret îndrăgostită de el. Actrița, deținătoare a unui Oscar pentru rolul din Bridget Jones Diary, spune că este de-a dreptul îngrozită că s-ar putea întâlni cu fostul component al formației Beatles. „Am impresia că cineva m-a trădat. Eu nu i-am spus nimic, dar cred că secretul meu nu mai este un secret”, a spus ea. > Cameron Diaz a deve-nit mai conștientă de fap-tul că natura trebuie protejată de când a filmat, alături de un grup de prieteni, pentru pos-tul muzical MTV, Trippin’. Actrița, în vârstă de 32 de ani, a călătorit în întreaga lume, a constatat efectele poluării și a declarat că vede lumea cu alți ochi acum. „Experiența aceas-ta mi-a deschis ochii. Mi-am dat seama că poluarea este într-adevăr ceva grav și nu ține doar de faptul că, în curtea din spate, mi-am depozitat inco-rect gunoiul. Am întâlnit oa-meni care se luptă pentru cre-zul lor și care reușesc să-i con-vingă și pe alții să gândească la fel”. Au mai făcut asemenea călătorii Rebecca Romijn, Drew Barrymore, Eva Men-des, Jessica Alba și Kid Rock.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: