Monden

> Nicole Kidman a po-vestit că, în copilărie, se ruga să devină… vrăjitoare. „Nu uitam, seara, când îmi făceam rugăciunea, să-l rog pe Dumnezeu să-mi dea puteri pentru ca să devin vrăjitoare”. Actrița a făcut aceste decla-rații intervievată fiind de re-porterii ziarului The Sun, care au întrebat-o despre noul său film, Bewitched. Pentru rolul vrăjitoarei Samantha, inter-pretată, în serialul devenit ce-lebru Ce vrăji a mai făcut ne-vasta mea, de Elizabeth Montgomery, Nicole primește 3,9 milioane de lire sterline. „Es-te un rol pe care mi l-am dorit, bineînțeles. Dacă nu mi-a fost dat să fiu vrăjitoare, măcar să interpretez rolul uneia. Toată lumea mi-a spus că semăn cu Samantha. Sper să reușesc să fiu la fel de potrivită pentru rol cum a fost ea”.
 

> Dezmințire. Sarah Jessica Parker, interpreta lui Carry din serialul Totul despre sex, a negat că ar fi apelat la un chirurg estetician pentru a-și corecta anumite imperfec-țiuni. Ea a declarat că e pur și simplu sătulă de numeroasele știri eronate apărute în presa americană: „Nu mi-am făcut nici măcar o injecție cu botox, darămite să fi lăsat un chirurg să se atingă de mine! Dacă vă uitați la mine, vedeți că am riduri și mi se mare normal să am. E de-a dreptul ciudat să stai într-un loc cu oameni mai în vârstă decât tine și să observi că nu au deloc riduri. Am de fiecare dată senzația că i-a lovit o epidemie…”. > Exercițiul, cheia reușitei. Joan Collins este convinsă că mariajul ei cu mai tânărul Percy Gibson va fi fericit pen-tru că este convinsă că a învă-țat din celelalte căsătorii ale sale. Gibson, născut cu 32 de ani mai târziu decât actrița, a devenit cel de-al cincilea soț al său și, spune ea, va fi și ulti-mul, pentru că este convinsă că nu va mai face aceleași gre-șeli pe care le-a făcut cu soții anteriori… Joan (71 ani) a declarat: ”Singurul secret al unei căsnicii fericite este exercițiul. Cu cât exersezi mai multe căsnicii, cu atât mai bun soț ești. Eu am încercat de suficiente ori pentru a ajunge la concluzia că mariajul cu Percy va fi un succes”. > Îngrijorare. Renee Zel-lweger este îngrijorată de fap-tul că la urechile lui Paul McCartney ar fi ajuns anumite zvonuri potrivit cărora actrița ar fi în secret îndrăgostită de el. Actrița, deținătoare a unui Oscar pentru rolul din Bridget Jones Diary, spune că este de-a dreptul îngrozită că s-ar putea întâlni cu fostul component al formației Beatles. „Am impresia că cineva m-a trădat. Eu nu i-am spus nimic, dar cred că secretul meu nu mai este un secret”, a spus ea. > Cameron Diaz a deve-nit mai conștientă de fap-tul că natura trebuie protejată de când a filmat, alături de un grup de prieteni, pentru pos-tul muzical MTV, Trippin’. Actrița, în vârstă de 32 de ani, a călătorit în întreaga lume, a constatat efectele poluării și a declarat că vede lumea cu alți ochi acum. „Experiența aceas-ta mi-a deschis ochii. Mi-am dat seama că poluarea este într-adevăr ceva grav și nu ține doar de faptul că, în curtea din spate, mi-am depozitat inco-rect gunoiul. Am întâlnit oa-meni care se luptă pentru cre-zul lor și care reușesc să-i con-vingă și pe alții să gândească la fel”. Au mai făcut asemenea călătorii Rebecca Romijn, Drew Barrymore, Eva Men-des, Jessica Alba și Kid Rock.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: