Aproape 300 de locuri de muncă pentru femei

50 de agenți economici, dintre 147 contactați, și-au confirmat participarea la cea de a patra ediție a Bursei locurilor de muncă pentru femei, care va avea loc mâine, în organizarea Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă. Respectivii ofertanți vin cu 274 de locuri de muncă, cele mai multe din domeniul industriei ușoare, amatoarele putând opta pentru slujbele de confecționer-asamblor articole textile, filator, brodeur, operator mașini de urzit și țesător.
 

La bătaie sunt scoase și lo-curi de muncă de tâmplar, confecționer jucării, asamblor lăzi, vânzător, patiser, ospătar, ajutor ospătar și bucătar. Au șanse de angajare și femeile calificate în meseriile de dactilograf, economist, agent de publicitate, operator xe-rox, frizer și cizmar. Pentru absolventele de studii superioare se propun slujbele de analist programator, programator, inginer confecții piele, agent de asigurare și administrator hotel. În municipiul Suceava, bursa locurilor de muncă se va desfășura în holul mare al Casei Culturii, începând cu ora 10.00, iar în Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă, de la ora 9.00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: