CSM Dorna Vatra Dornei, vicecampioană naţională

minifotbal-dorna-7-iulieCSM Dorna Vatra Dornei a participat la finele săptămânii trecute la turneul final al Campionatului naţional de minifotbal care s-a desfăşurat la Arad. Calificată printre cele mai bune 16 echipe din România, gruparea susţinută de Ionică Spânache şi Remus Cârlan a avut un parcurs excelent, pierzând la „mustaţă” titlul naţional în urma loviturilor de departajare în faţa formaţiei Juventus Sibiu.

În grupă, CSM Dorna Vatra Dornei a câştigat cu 5-0 partida cu River Plate Bistriţa şi cu 2-1 meciul cu Tanzmannshaft Bucureşti şi a cedat la penaltiuri cu 3-4 disputa cu Marcă Înregistrată Sibiu.

În sferturile de finală echipa dorneană a învins cu 2-1 formaţia EON Iaşi şi apoi în semifinale, cu acelaşi scor gruparea AEM Timişoara. În finală, CSM Dorna Vatra Dornei a întâlnit campioana de acum doi ani, Juventus Sibiu. La capătul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, însă la loviturile de la 7 metri sibienii s-au impus cu 5-4.

La ediţia din acest an a Campionatului naţional, Dorna Vatra Dornei a iniţiat un parteneriat cu echipa Design Construct Braşov, de unde a transferat cei mai buni jucători. Dorna se va baza la turneul final pe următorul lot: Radu Burciu, Cosmin Crăciun, Eusebio Iacob, Liviu Oprea, Dragoş Popescu, Răzvan Radu, Bogdan Rădulescu, Robert Sala, Liviu Şerban, Stelian Slabu, Ciprian Ursu şi Toma Vincene. Antrenori: Dan Grigorean şi Cristin Grigorean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI