Minifotbal

Dorna Vatra Dornei participă la turneul final al Campionatului Naţional

Dorna Vatra Dornei participă, la sfârşitul acestei săptămâni, la turneul final al Campionatului Naţional de mini-fotbal ce va avea loc la Arad. Calificată între cele mai bune 16 echipe de minifotbal din ţară din postura de câştigătoare a turneului regional de la Iaşi, trupa susţinută de Ionică Spanache şi Remus Cârlan se va bate în faza grupelor, pentru un loc în sferturile de finală, cu echipele River Plate Bistriţa, Tanzmannschaft Bucureşti şi Marcă Înregistrată Sibiu.

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional, Dorna Vatra Dornei a iniţiat un parteneriat cu echipa Design Construct Braşov, de unde a transferat cei mai buni jucători. Dorna se va baza la turneul final pe următorul lot: Radu Burciu, Cosmin Crăciun, Eusebio Iacob, Liviu Oprea, Dragoş Popescu, Răzvan Radu, Bogdan Rădulescu, Robert Sala, Liviu Şerban, Stelian Slabu, Ciprian Ursu şi Toma Vincene. Antrenori: Dan Grigorean şi Cristin Grigorean.

La turneul final va participa şi Neaţa & Prietenii Bucureşti, formaţie din lotul căreia face parte şi fostul mijlocaş al Cetăţii Suceava, Ionel Celpan.

 

 

Programul echipei din Dorna:

Dorna Vatra Dornei – River Plate Bistriţa

Dorna Vatra Dornei – Marca Înregistrată Sibiu

Dorna Vatra Dornei – Tanzmannschaft Bucureşti

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI