.:Cotidian independent al județului Suceava                        Ziarul în care poți avea încredere:.

Crai nou nr. 6687 :: miercuri, 29 octombrie 2014 (ediție arhivată)

Dimensiunea textului: Text de dimensiune mica.Text de dimensiune medie.Text de dimensiune mare. Știrile www.crainou.ro în format RSS

„Metroul de Dorna” va circula pe încă două magistrale

de M.G., |24.11.2012|

 


Impetuos și fără compromisuri, din „subteranele” municipiului stațiune, „Metroul de Dorna”, la fel de coroziv și vivace ca prima oară, oprește și pălește. Oprește, pălește și circulă elegant, din mână-n mână, ca râzând pe sub musteața pe care n-o are, pentru că nu și-a lăsat-o încă, redactorul-șef al publicației de munte, Dan T. Gürtesch.

Numărul 2 al bilunarului ne impresionează încă și mai plăcut decât la prima oprire din cauză de, cum au spus ieri, la apariție, cunoscătorii în materie: 1. profesionalism; 2. curaj; 3. bună dispoziție.

Restul nu e tăcere, ci munca pe brânci a unei echipe redacționale care oferă cititorului dornean și altceva decât a fost până acum, fără voia lui, obișnuit.

Cu voie sau fără voie de la oamenii politici, vremelnic, dar dibace urcați, cu sau făr㠄belet”, în „Metroul de Dorna”, acesta și-a câștigat fani, și nu puțini, aflăm cu plăcută surprindere, în orașul de la poalele Dealului Negru.

Și mai aflăm ceva, care ne încântă de-a dreptul: nu e o publicație de campanie electorală, așa cum s-au grăbit a anunța, la megafoane de gări fără tren, cârcotași de serviciu, ci va circula, din ediția proximă, pe încă două magistrale: Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Și se va numi, simplu, „Metroul de munte”.

Salutăm!

Sus