Profi a deschis două noi magazine şi ajunge la 24 de unităţi în judeţul Suceava

PROFI a deschis în această săptămână două magazine în judeţul Suceava, câte unul în localităţile Vicovu de Jos şi Horodnicu de Sus, a anunţat compania.

Magazinul din Vicovu de Jos se află pe str. Principală, nr.453. În format Standard, acesta are o suprafaţă totală de 755 mp, din care suprafaţa de vânzări este de 570 mp.

 Unitatea în format Loco din comuna Horodnicu de Sus este situata pe str. Principală, nr. 1437, şi dispune de o suprafaţă totală de 350 mp, din care sala de vânzări măsoară 223 mp.

PROFI are astfel deschise până în prezent 24 de unităţi în judeţul Suceava.

Cu magazine prezente în 328 de localităţi şi o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI