Luni, la Palatul Administrativ Suceava

Exerciţiu de simulare pentru pesta porcină africană

Un exerciţiu de simulare pentru pesta porcină africană va fi organizat luni, la Palatul Administrativ Suceava. Vor participa la exerciţiu reprezentanţii autorităţilor publice locale, medicii veterinari de liberă practică, administratorii exploataţiilor comerciale de porcine, gestionarii fondurilor de vânătoare, reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei Suceava, precum şi toate persoanele implicate în combaterea bolilor.

DSVSA Suceava a precizat, într-un comunicat de presă, că şedinţa Centrului Local de Combatere a Bolilor Suceava a fost convocată de directorul instituţiei, medicul veterinar Ioan Corduneanu, în calitate de preşedinte al Unităţii Operaţionale Locale de Combatere a Bolilor, ţinându-se cont de nivelul crescut de risc de introducere a pestei porcine africane şi în judeţul nostru, în condiţiile în care boala evoluează în judeţul Satu Mare.

Astfel, în cursul zilei de luni, începând cu ora 11, în sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ Suceava va fi organizat un exerciţiu de simulare pentru pesta porcină africană, la care vor participa primarii localităţilor din judeţ, medicii veterinari de liberă practică, administratorii exploataţiilor comerciale de porcine, gestionarii fondurilor de vânătoare, reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei Suceava, precum şi toate persoanele implicate în combaterea bolilor, se mai precizează în comunicatul de presă al DSVSA Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI