Suntem în război cu PSD pe toate fronturile, faţă de toate porcăriile pe care vor să le facă

 Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Suceava, că PNL este în război cu PSD pe toate fronturile, în condiţiile în care, de la instalarea Guvernului Tudose, au fost promovate mai multe iniţiative care vor afecta grav societatea românească.

„Suntem în război cu PSD pe toate fronturile, faţă de toate porcăriile pe care vor să le facă de la învestirea Guvernului Tudose. Din fericire au renunţat la impozitul pe cifra de afaceri, din fericire au renunţat la taxa de solidaritate, dar de fiecare dată inventează ceva nou, iar noi, de fiecare dată, trebuie să organizăm întreaga opoziţie. Au inventat Ordonanţa 4 pentru suprataxarea firmelor pentru cei care lucrează part-time şi în acord. Acum aşteptăm din partea Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională în baza sesizării formulate de noi, care identifică cinci articole din Constituţie care sunt încălcate de această ordonanţă” a spus Ludovic Orban.

El a declarat că Guvernul PSD a venit săptămâna trecută cu „un potop” de ordonanţe, iar PNL a sesizat Avocatul Poporului să le atace la Curtea Constituţională.

„Au venit cu potopul de ordonanţe de acum o săptămână. Neputând ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională, singura cale constituţională este prin Avocatul Poporului. Evident că ne-am adresat Avocatului Poporului pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor ordonanţe care sunt extrem de proaste pentru societatea românească pe motiv că, din punct de vedere procedural, nu s-au întrunit cele două camere în sesiune extraordinară” a precizat Ludovic Orban.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI