Păstrăvul afumat Valeputna, premiat în Marea Britanie

Păstrăvul Afumat Valeputna a fost premiat recent în Marea Britanie cu distincţia „1 Golden Star Great Taste Award”, o recunoaştere mondială care se bazează pe degustarea fără cunoaşterea produselor.

„«It is a simply great taste! Truly delicious!» este descrierea păstrăvului afumat Valeputna făcută de juriul de specialişti al competiţiei Great Taste Award, ediţia 2017. La nici doi ani de la debutul în piaţă şi la un an de la acordarea distincţiei „2 Golden Stars Superior Taste Award” pateului de păstrăv Trutta Dux, Quality Natural, compania situată în Valea Putnei, specializată în prelucrarea păstrăvului, îşi trece în palmares un nou premiu de talie internaţională: „1 Golden Star Great Taste Award 2017” se arată într-un comunicat al SC Quality Natural SRL.

Reprezentanţii companiei precizează că „Great Taste” este cel mai important premiu al industriei alimentare britanice, demersul fiind sponsorizat de branduri renumite, Harrrods, Irish Fod Board, Burren Smokehause, Diverse Fine Food, Cresco, Partridges London, Speciality&Fine Food Fair etc.

Anul acesta au fost jurizate, după metoda degustării în orb, 12.366 de produse din întreaga lume.

„Suntem probabil cel mai tânăr posesor al acestui Oscar din industria alimentară. Tinereţea, spiritul combativ şi inovativ, alături de încrederea că facem produse curate, de o calitate excepţională, ne-au determinat să ne înscriem anul acesta în concurs. Am concurat pe o piaţă unde ştim că tehnica afumării este o artă, cu o densitate incredibilă de produse remarcabile. Ne întoarcem mulţumiţi şi nerăbdători de a împacheta către următoarea destinaţie.

Aprecierile juraţilor «Great Taste Award» au transmis un mesaj clar atât nouă, echipei Valeputna, cât şi clienţilor noştri” a transmis, printre altele, Bobi Purda, director de vânzări Quality Natural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI