După divorţul de Barad Pitt, Angelina Jolie este o „gospodină” exemplară

De la divorţul său de Brad Pitt, actriţa Angelina Jolie încearcă să fie o „gospodină” exemplară şi nu are în prezent niciun proiect de film, a afirmat ea într-un interviu publicat pe site-ul revistei „Vanity Fair”, relatează AFP. „De nouă luni încerc să fiu bună în rolul de gospodină, să curăţ fecale de câine, să spăl vasele şi să citesc poveşti seara, şi fac progrese în cele trei domenii”, a spus vedeta.

Cuplu mitic la Hollywood, Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat că se despart în septembrie 206, după doi ani de căsnicie şi 11 ani petrecuţi împreună. Ei sunt părinţii a şase copii, dintre care trei biologici. Actriţa laureată cu Oscar în anul 2000 vorbeşte foarte puţin despre acest divorţ, recunoscând totuşi că în vara lui 2016 că „lucrurile mergeau rău între ei”. „Nu voiam să folosesc acest cuvânt”, a revenit ea. „Lucrurile deveniseră complicate”, a spus ea în cele din urmă.

Ea a contestat faptul că despărţirea lor este legată de faptul că Brad Pitt dorea ca familia să adopte un mod de viaţă mai sedentar, după ani de deplasări în cele patru colţuri ale lumii. „Nu era o problemă. A fost şi rămâne una dintre oportunităţile formidabile pe care le putem oferi copiilor noştri. Ne revenim cu toţii din evenimentele care au dus la divorţ”, a spus actriţa despre copiii săi, fără a furniza mai multe amănunte. Ea îşi doreşte să le ofere un chip liniştitor copiilor în aceste vremuri grele. „Cred că este important să plâng sub duş, şi nu în faţa lor”, spune ea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI