Atletism

Medalie de argint pentru Alin Firfirică de la CSU Suceava

Sportivul român Alin Firfirică, legitimat la CSU Suceava, a cucerit medalia de argint în finala probei de aruncare a discului, din cadrul Campionatelor Europene de Atletism Under 23 de la Bydgoszcz (Polonia).

În finală, Firfirică, 21 ani, a obţinut locul 2 cu o aruncare de 60,17 m reuşită din prima încercare, fiind devansat doar de norvegianul Sven Martin Skagestad cu 61,00 m. Medalia de bronz i-a revenit germanului Clemens Prufer cu 60,08 m. Cel mai bun rezultat personal al lui Firfirică este un 61,17 m, realizat în acest an, în februarie. Alin Firfirică este pregătit de antrenorul Ioan Zanfirache, acelaşi care-l pregăteşte şi pe aruncătorul de greutate Andrei Gag.

În finala masculină de la 20 km marş, Andrei Gafiţa, de la CSM Suceava, a fost al 23-lea, iar în proba similară feminină, Mihaela Acatrinei s-a clasat pe locul 17.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI