IŞJ Suceava a validat dosarele a 123 de candidaţi înscrişi pentru concursul de directori şi directori adjuncţi

> Proba scrisă a examenului se va desfăşura pe 17 iulie, la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”

 Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a validat dosarele a 123 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar.

„La concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava, vacantate în condiţiile legii, au fost validate dosarele a 123 de candidaţi, după cum urmează: 86 pentru funcţia de director şi 37 pentru funcţia de director adjunct” a precizat, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, prof. Cezar Anuţei.

El a precizat că în judeţul Suceava există 107 posturi vacante, dintre care 77 de director şi 30 de director adjunct.

Astfel, sunt scoase la concurs 77 de posturi vacante pentru ocuparea funcţiei de director, dintre care cinci posturi pentru liceu, opt posturi pentru grădiniţă, un post pentru un club al copiilor, două posturi pentru cluburi sportive şi 61 de posturi pentru gimnaziu.

De asemenea, la concurs sunt scoase şi 30 de posturi vacante pentru ocuparea funcţiilor de director adjunct, dintre care zece pentru gimnaziu şi 20 pentru liceu.

Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 17 iulie a.c., la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, accesul candidaţilor în sălile de concurs fiind permis în intervalul orar 8-8,30.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI