Canotaj, Cupa Mondială

Locul patru pentru Cosmin Pascari de la CSM Suceava

Cosmin Pascari, cel mai bun sportiv al judeţului Suceava, a fost foarte aproape de o medalie la Cupa Mondială de Canotaj care a avut loc, la finele săptămânii trecute, la Lucerna, în Elveţia.

Cel mai tânăr echipaj românesc prezent într-o finală A în Elveţia, cel masculin de 2 rame, având în componenţă cei mai tineri participanţi în regată (ambii 19 ani), Mihăiţă Ţigănaşu şi sportivul de la CSM Suceava, Cosmin Pascari, a ocupat locul 4, în 6min 48sec 300/100, primul loc fiind ocupat de Noua Zeelandă, în 6min 34sec 500/1000. Suceveanul a arătat o revenire de formă după ce a fost uşor accidentat şi promite înaintea campionatelor naţionale şi a mondialului din SUA.

La 2 vâsle masculin, Ioan Prundeanu şi Marian Enache au ocupat locul 5 în finala B, în 6min 35sec 840/, primul loc în această finală fiind ocupat de Canada – 6min 24sec 310/1000.

România a fost prezentă cu patru echipaje la cea de a treia etapă de Cupă Mondială la canotaj din 2017. Această Regată, care se desfăşoară la Lucerna, este cea mai importantă competiţie dinaintea campionatului mondial din SUA.

Print Friendly

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: