„Obiectivul pe care l-am avut, l-am realizat”

a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Rădăuţi, nou promovată în Liga a III-a, Daniel Bălan

Una din reuşitele fotbalistice sucevene ale sezonului recent încheiat este promovarea echipei CSM Bucovina Rădăuţi în Liga a III-a. După un parcurs fără greşeală în Liga a IV-a, formaţia rădăuţeană s-a descurcat la barajul pentru accesul în eşalonul trei al fotbalului românesc în duelul cu reprezentanta Bistriţei-Năsăud, ACS Dumitra. Un lucru deosebit de interesant la această promovare este faptul că ea a reuşit sub comanda fostului echipier al Forestei Suceava, „retras” discret de la gruparea de Ligă a II-a, Daniel Bălan.

„Băieţii merită felicitări pentru că au muncit şi s-au prezentat peste aşteptări. Sincer să fiu, am avut şi şansă în disputa cu ACS Dumitra, cred că una dintre cele mai bune formaţii din ţară în eşalonul patru. Cu jucători precum Sergiu Costin, Mândrean, Chibulcutean, oaspeţii arătau ca o echipă adevărată, însă noi ne-am sacrificat pe teren şi am reuşit.

Pentru Liga a III-a lucrurile stau cu totul altfel, diferite faţă de cele din urmă cu două-trei decenii. În primul rând sunt deplasări mult mai lungi, la Galaţi, Vaslui sau Miercurea Ciuc, iar valoarea competiţiei este destul de ridicată.

În aceste condiţii vom avea nevoie de trei-patru jucători de calitate. Ne bazăm pe sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local din Rădăuţi şi deocamdată semnalele sunt bune. Vor începe lucrări de modernizare la stadion şi la teren şi am încredere că totul va fi bine” a afirmat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Rădăuţi, Daniel Bălan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI