Pe strada Gheorghe Doja din Suceava

O tânără şi copilul ei de 3 ani, răniţi într-un accident produs după ce un şofer a ajuns cu maşina pe contrasens

O tânără de 24 de ani şi copilul ei de 3 ani au fost răniţi, ieri, într-un accident rutier produs pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar Ionuţ Epureanu, un sucevean în vârstă de 33 de ani conducea, marţi, un autoturism Mercedes pe str. Biruinţei din Suceava către strada Gheorghe Doja.

Când a ajuns la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, şoferul a virat la stânga, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism Audi condus de un tânăr de 29 de ani din Suceava.

În urma impactului, a fost rănită soţia şoferului care conducea autoturismul Audi, în vârstă de 24 ani, şi copilul acestora, de 3 ani.

La etilotest, ambii şoferi au avut rezultate negative.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI