De azi şi până luni dimineaţă

Judeţul Suceava, sub cod galben de ploi însemnate cantitativ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, ieri, o atenţionare de cod galben de ploi, pentru 32 de judeţe, între care şi Suceava, valabilă începând de astăzi, ora 10.00, până luni dimineaţa, ora 3.00.

În cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile vestice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15-20 l/mp şi, izolat, 40-50 l/mp.

Conform meteorologilor, de sâmbătă, de la ora 10.00, intră în vigoare codul galben de ploi însemnate cantitativ.

„În toate zonele de deal şi de munte, în centrul şi sudul Moldovei, Dobrogea şi nord-estul Munteniei, cantităţile de apă vor depăşi 30 l/mp şi pe arii restrânse 50-70 l/mp” informează ANM. (MIHAELA TCACIUC)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI