George Clooney a devenit paranoic: actorul a angajat doi bodyguarzi pentru gemenii săi

George Clooney este dispus să plătească oricât pentru siguranţa gemenilor săi nou-născuţi, Alexander şi Ella. Potrivit publicaţiei Daily Star, citată de radaronline.com, actorul scrie cec după cec pentru a spori securitatea la conacul său de 15 milioane de dolari din Sonning, Berkshire (Marea Britanie). Pentru aceasta, vedeta de 56 de ani a angajat pentru fiecare dintre gemenii săi un bodyguard care să le urmărească orice mişcare, în interiorul şi în afara casei. Bodyguarzii, cărora li s-a cerut să îi supravegheze pe gemeni chiar şi la maternitate, i-ar costa pe George şi pe soţia sa, Amal, peste 318.000 de dolari pe an. „George a devenit târziu tată aşa că nu vrea să rişte ca progeniturile sale să păţească ceva” a declarat o sursă pentru publicaţia amintită, avertizând că „bodyguarzii reprezintă doar începutul”.

Surse apropiate cuplului susţin că actorul din „Ocean 11” a solicitat de asemenea ca reşedinţa să fie dotată cu un sistem de securitate în valoare de 127.000 de dolari, care să dispună de o reţea de lasere care să acopere proprietatea.

Motivele pentru care Clooney se teme pentru siguranţa noilor membri ai familiei sale nu sunt însă complet neîntemeiate, în condiţiile în care Amal, o reputată avocată, este de mai mulţi ani ţinta unor ameninţări teroriste, din cauza vizibilităţii sale sporite.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: