Katy Perry face primul pas pentru a pune capăt unei vechi dispute cu Taylor Swift

Katy Perry este gata să îngroape securea războiului cu rivala Taylor Swift şi să pună capăt unei lungi dispute, numind-o pe Swift „o cantautoare fantastică” şi afirmând că amândouă pot fi exemple de femei puternice în industria muzicală, notează Reuters. Taylor Swift, 27 de ani, nu a răspuns încă ramurii de măslin întinse de Perry pentru a pune capăt resentimentelor dintre două din cele mai mari voci feminine din muzica pop. „Sunt gata să las de la mine” a precizat Perry într-un podcast, sâmbătă, pentru promovarea noului său album, „Witness”. „O iert (pe Swift – n.r.) şi îmi pare rău pentru ce am făcut eu şi sper şi de la ea acelaşi lucru. O iubesc şi îi doresc ce este mai bun pe lume. Şi cred că este o cantautoare fantastică”, a adăugat Perry, în vârstă de 32 de ani.

Taylor Swift, care nu a mai lansat un album de la „1989”, cel mai bine vândut album al său din 2014, a fost discretă cu apariţiile sale publice în ultimele luni şi a păstrat tăcerea pe conturile sale de social media în timpul weekendului.

Gâlceava, care a început din cauza unei dispute privind dansatorii din trupă, le-a dominat viaţa personală şi profesională timp de peste trei ani şi şi-a făcut simţită prezenţa chiar şi în cântecele lor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: