Trei suceveni au urcat pe podiumul de premiere la Balcaniada de alergare montană din Bulgaria

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Teteven, din Bulgaria, s-a desfăşurat Balcaniada de alergare montană. Antrenorul federal al României la această competiţie a fost suceveanul Silviu Casandra. La sfârşitul concursului, delegaţia ţării noastre a obţinut şapte medalii, două de aur şi cinci de argint.

Printre medaliaţii cu argint ai Balcaniadei de alergare montană s-au numărat şi trei sportivi suceveni. Cătălin Şuhani a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere cu echipa României la seniori. Sportivul este pregătit la CSM Suceava de Silviu Casandra. Tot argint a obţinut şi colegul său de club, Marius Turcu, cu echipa de juniori a României. Marius Turcu este antrenat la CSM Suceava de Erzilia Ţâmpău. Din formaţia de juniori a României, medaliată cu argint, a făcut parte şi Cătălin Tocilă, de la LPS Suceava, sportiv pregătit de antrenorul Toader Flămând.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: